Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Δρ. Βακρινός Ηλίας

Μέλος τής Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ).

Μετά την αποφοίτησή του από το 1ο ΓΕΛ Αμαρουσίου εγγράφηκε στην Ιατρική Σχολή της Βιέννης από την οποία αποφοίτηση ως Διδάκτωρ Γενικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Βιέννης, με επιπλέον εξειδίκευση στην Πειραματική Μικροβιολογία (“Vertiefte Ausbildung in Experimenteller Mikrobiologie”), την Ιατρική Ψυχολογία (“Medizinischer Psychologie”) και την Ιατρική Πληροφορική (“Intelligente Software fûr Mediziner – Wissensbanken und Expertensysteme”)

Υπηρέτησε ως ειδικευόμενος Παθολογίας στο Γ.Ν. Χαλκίδας και ως ειδικευόμενος Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στο Γ.Ν. Δυτικής Αττικής και Γ.Ν. Ευαγγελισμός, σε όλο το φάσμα τής κλινικής δερματολογίας και δερματοχειρουργικής.

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Δρ. Κόκλα Νικολέτα

Μέλος τής Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ).

Μετά την αποφοίτησή της από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Ζακύνθου εγγράφηκε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μπάρι τής Ιταλίας, από την οποία αποφοίτησε αποκτώντας πτυχίο ιατρικής και χειρουργικής ειδίκευσης, καθώς και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Καταστάριου – Αργασίου και υπηρέτησε ως ειδικευόμενη Παθολογίας στο Γ.Ν. Ζακύνθου. Η επίσημη ειδίκευσή της εκπληρώθηκε στο τμήμα Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας του Γ.Ν. Ευαγγελισμός, σε όλο το φάσμα της κλινικής δερματολογίας και δερματοχειρουργικής.